Lethathamo la khokahano ke eng le hore na u ka le ntlafatsa joang?

Maximize job database potential with expert discussions and advice.
Post Reply
babyrazia115

Lethathamo la khokahano ke eng le hore na u ka le ntlafatsa joang?

Post by babyrazia115 »

Na ua tseba hore na lethathamo la ba emetseng ke eng le hore na le sebetsa joang ka katleho? Ka poso ena re tla bua ka hore na sesebelisoa sena se bohlokoa hakae khoebong ea hau le hore na u ka se ntlafatsa joang ho ntlafatsa boleng ba litšebeletso tsa k'hamphani ea hau.

E mong le e mong ea kileng a ema moleng oa tseba hore na ha e monate ebile e khathatsa hakae, hammoho le ho ba le maikutlo ao a ho senya nako. Empa ka bomalimabe, ho tloaelehile haholo ho fumana melaho lik'hamphaning, bothata ke ha ba sa ntlafatsoe, ba fetoha phihlelo e mpe ho moreki oa hau mme ba baka tšitiso ho k'hamphani ea hau, kaha ho ka etsahala hore moreki a se ke a khutlela ho uena. tshebeletso.
Kaha mela e tloaelehile, lik'hamphani tse ngata li batla litharollo tse ntseng li eketseha tsa ho fokotsa tšusumetso ea tsona e le ho fana ka phihlelo e fapaneng bakeng sa bareki ba bona. Lebaka ke hobane ho ba le moreki ea Lethathamo le Nepahetseng la Linomoro Tsa Mohala khotsofetseng ho etsa phapang e felletseng katlehong ea khoebo, 'me hore ba khotsofale, ho sebeletsoa ka katleho ke ntho ea bohlokoa, e leng ntho e etsahalang seoelo ha ba tobane le mela e telele le e nkang nako. 'Me tšebeletso ea mohala oa mohala, ha feela e ka ntlafatsoa, ​​​​e bohlokoa haholo bakeng sa ts'epo ea k'hamphani le ho etsa hore ts'ebeletso ea eona e be setsebi . Empa na ua tseba hore na queue ea mohala ke eng le hore na e sebetsa joang?

Letoto la khokahano ke eng?

Haeba o kile oa letsetsa k'hamphani ho batla sehlahisoa/tšebeletso kapa ho rarolla bothata, ho ka etsahala hore ebe u se u tobane le letoto la litšebeletso tsa bareki kaha ke sesebelisoa se atileng haholo se sebelisoang khoebong.

Mokhoa oa ho ntlafatsa queue ea khokahano?

Sesebelisoa sena se hlaha ha ho na le palo e kholo ea mehala setsing sa mehala 'me liakhente tsohle tse fumanehang li phathahane 'me ha li khone ho araba mohala hang-hang. Kahoo, moreki ea letsetsang o romelloa moleng o sebetsang e le mokhoa oa ho leta, ka kakaretso o mamela 'mino kapa melaetsa ea motho ka mong ho tsoa k'hamphaning, ho fihlela opareitara ea sehlopha e fumaneha ho ba thusa.
Post Reply